Tudod, hogy miért érdemes fitness terembe járni edzeni műtét után rehabilitáció céljából?

  1. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy baleset vagy sportsérülés műtéti kezelése után, a szakorvos és a gyógytornász szakirányú ellátását követően a felgyógyulást elősegíti a speciális fitness eszközökkel történő edzés.

B 40 Fitness Centrumban Hatvanban lehetőség van szakember /személyi edző/ felügyelete mellett néhány edzőgép és sporteszköz használatára az edzések során.

Ilyen speciális eszközökkel, mint az alábbiakban mellékelem, csak kevés fitness terem rendelkezik!

A felsőtest ergométer kiváló eszköz a csukló, a kar, a könyök és a vállöv sérülések gyógyulásában. A kíméletes mozgás megakadályozza a sérült testrész mozgáspálya beszűkülését, elősegíti az ízületekben az ízületi nedv termelődését, oxigéndús vérrel látja el a célterületet stb.

A másik rendkívül sokoldalú gép a Kinézis kábelekkel és lapsúlyokkal használható, elsősorban a felsőtest sérülések rehabilitációjára alkalmas. A különböző színű és erősségű gumi hevederek szintén kiválóak kíméletes edzésre.

B 40 Fitness Centrumban az edzésen kívül gyakorlott gyógymasszőrök is dolgoznak, ugyanis sok műtét – pl . keresztszalag-szakadás, Achilles ín sérülés – után szükség van masszázsra a gyógyulás érdekében, amely 6 hónap is lehet! Térd keresztszalag-szakadást követő műtét után a sérült végtag négyfejű combizma hajlamos elgyengülni és sorvadni, ezért itt erőteljes gyúró fogásokkal tudjuk az izmokat stimulálni!

Remélem mindenki, aki érintett a témában, mihamarabb eljön hozzánk edzeni és masszázs kezelésekre!

Takács Ferenc személyi edző - a felgyógyulást elősegíti a speciális fitness eszközökkel történő edzés

Ne állj meg itt

További tanácsok

Masszázs szokásaink

Masszázs szokásaink – avagy sokan egy(!) kezeléstől remélnek pozitív változásokat az egészségükre tekintettel! Nagyon sok vendég panaszkodik lapocka görcsökre, vállakba és a karokba kisugárzó intenzív