Rólam

Takács Ferenc
személyi edző

Szia!
Takács Ferenc vagyok, személyi edző

Rólam

Személyi edző és gyógymasszőr vagyok, 2013 szeptember óta a B40 Fitness centrumban dolgozom Hatvanban.
Későn kezdtem el sportolni, 17 évesen. Hála az apukámtól örökölt szerencsés testalkatomnak, gyorsan megszerettem és életem részévé vált az egészséges testmozgás.
Először küzdő sportokat tanultam majd jött a fitness. A Magyar Testnevelési Egyetemen elvégeztem a 2 éves testépítő és erőemelő, sportszervező szakot, 1994 óta van edzői bizonyítványom.
A későbbiek során az IWI személyi edző és a Pannon Kincstár gyógymasszőr OKJ szakát végeztem el.
Folyamatosan képzem magam, mint pl . a lágy csontkovácsolás megtanulása, a jóga és a személyi edzés legújabb ismereteinek az autodidakta elsajátításával.

Miért érdemes hozzám jönnöd edzeni és manuálterápiás kezelésekre ?

Ahhoz, hogy az egészségi állapotodban jelentős javulás történjen, egy komplex egészségjavító programmal tudok Neked segíteni.
Nem elég ha csak masszőrhöz vagy csontkovácshoz jársz kezelésekre, abban minden szakértő egyetért hogy a rendszeres, intenzív és szakszerű mozgás legalább 60 százalékban hozzájárul a sikeredhez.

Modern korunkra jellemző a kevés mozgás, ülőmunka és a gyors kaja.

Akár fizikai, akár ülő munkát végzel, valószínű hogy Nálad is kialakul a rossz testtartás, az asszimetria a jobb és a bal oldalad között és esetleg a gyors élelmiszerek fogyasztása miatt túlsúlyod is lehet…

Érdemes először a görcsös izmok fellazítása, az optimális helyzetből elmozdult ízületek helyretétele.
Létfontosságú, hogy kezdj el sportolni, szakember segítségével olyan edzést végezni, hogy optimális legyen a tartásod és szimmetriád.
Egyéb esetben a manuálterápiás kezelés után pár nappal a túlműködő izmok ugyanabba a rossz pozícióba húzzák vissza az izületeket, a fájdalom ördögi köre nem szűnik meg!

Ne feledd hogy türelmesnek és kitartónak kell lenned !

Az életkor nem lehet akadály,
az ötödik X után is lehetsz makkegészséges !
Kezd el ma!
Segítek!

Vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim valamelyikén és vágjunk bele közösen az életmódváltásodba!

06-20/481-9115