Takács Ferenc személyi edző

Edzések

Edzés típusok

1. Testépítő edzés

A szabad testsúlyos edzések / guggolás, húzódzkodás, fekvő támaszban karhajlítás és nyújtás az alapja.

Megtanítalak a szabad súlyok és edző gépek szakszerű használatára a fejlődésed optimalizálása és a sérülések elkerülése érdekében. Ez az alap végzettségem, 28 éve vagyok testépítő edző.

2. Funkcionális edzés

A saját testsúlyos edzésen kívül az edző heveder (TRX), kettlebell, fitball, gumi hevederek stb… használatára tanítalak meg. Ennek abban is van jelentősége, hogy olyan helyzet esetén, amikor nem tudsz személyesen a Fitness teremben edzeni, kellő rutinnal online edzést is tudok Neked tartani!

3. Köredzések

Az általam legjobban preferált edzés módszerek egyike!

Több gyakorlatot kapcsolok össze egy óriás sorozattá, minden izom csoportot megmozgatunk minimális pihenő idővel!

Izom erősítés és állóképességi kardio edzés egyben!

4. HIIT – magas intenzitású – kis pihenők beiktatásával – fűszerezett edzés

Egyéntől függően viszonylag magas pulzus tartományban végrehajtott edzés, az anyagcsere fokozására kitűnően alkalmas!

5. Jóga – imádom!

Egy több ezer éves – többek között – mozgás művészet, ott nyújt és erősít ahol kell!

Modern korunkban – kicsit lehet hogy elfogult vagyok – mindenkinek szüksége lenne a jógára!

A személy edzés keretén belül tanítok jóga elemeket.

6. Nyújtás edző segítségével

Itt megtanítalak az izmok nyújtásának helyes technikájára, igény esetén én végzem el rajtad a nyújtásokat, pl. a csípőhajlító, combhajlító, vádli, körte képű izom, vállöv izmainak szakszerű nyújtásával.

Az izmok csak akkor működnek és fejlődnek optimálisan ha időt fordítunk a nyújtásukra!

7. Kardio – kardiovaszkuláris – edzés

Edzői felügyelettel jól működő pulzusmérő és kardio gép használatával történik.

Korodnak, egészségügyi állapotodnak és a kívánt célt (fogyás, kardiovaszkuláris edzés sportolóknál stb.) figyelembe vételével összeállítom és felügyelem az edzésed intenzitását és idejét.

8. Outdoor – kültéri edzésre is lehetőség van, de erősen időjárás függő, az eszközök korlátozottabbak

A kevésbé edzetteknek a közös kerékpározás, az edzettebbeknek az edző parkok és egy pár funkcionális eszköz használatában tudok segíteni.

9. Kinézis gépen edzés

Szuper lehetőség egy kis elszeparált edzésre, nekem a kedvencem!

Ízületi problémák esetén, rehabilitációs célra is alkalmas bár a személyes véleményem szerint inkább a felső test edzésére alkalmasabb.

10. Sportág specifikus edzések tartása – a személyi edzések koronázatlan királya, számomra jutalom játék, a hab a tortán!

11. A legtöbbet fogyni kívánó embertársaimmal foglalkozom, ugyanis az ideális testsúly elérése elengedhetetlen az egészségesebb élethez. Edzéseim intenzitását próbálom személyre szabottan, pulzus kontrollal szabályozva összeállítani . A testsúlyt folyamatosan ellenőrzöm, fontos a fokozatosság.

Ajánlásokat tudok adni a táplálkozás terén, hiszen én is több éve a saját főztömet eszem! Szükség esetén felsőfokú végzettségű szakembert tudok ajánlani a vendégeimnek.

Az általam legjobban preferált edzés típusok mind- mind alkalmasak a zsírégetésre!

Kardió edzés tervet szoktam a vendégeimnek összeállítani melyet a heti 2-3 személyi edzés mellett önszorgalomból elvégezhetnek. Szakterületem az idősebb korosztály edzése, hiszen ők ugyanúgy megérdemlik a törődést!

Tudtad, hogy magas vérnyomás esetén az edzettség, a testsúly vesztés és a diéta együttesen akár 30 százalékkal csökkentheti a vérnyomás értéket? Cukorbetegség, hölgyeknél terhesség és szülés után szintén speciális törődést jelent részemről.

Sokan fordulnak hozzám derék és váll fájdalmakkal, melyek legtöbbször munkakörből származnak – nekik is szívesen segítek megfelelő izmok tudatos edzésével és nyújtó gyakorlatok megtanításával.

Sérvek esetén kérek orvosi szakvéleményt, ha nincs kizáró tényező, jöhet az óvatos kontrollált edzés!

Fiatalokkal is szívesen foglalkozom, az alap gyakorlatoktól kezdve megtanítom az eszközök helyes használatát nekik. Sportolók – amatőrök és profik – szintén szívesen fordulnak hozzám segítségért, ugyanis minden sportágnak megvannak a speciális, edzéssel fejleszthető területei.

Végül de nem utolsó sorban mindenkinek ajánlok legalább 10 alkalom személyi edzést, hogy a tudás elsajátításával könnyebben elérjék a kívánt célt – sérülések nélkül!

12. A különféle sérülések esetén a rehabilitáció során szakorvos és gyógytornász mellett segítséget tudok nyújtani az óvatos erősítésben. Nekem 23 éve kulcscsont törésem volt, szerencsére nem nyílt törés!
A rehabilitáció tökéletesen sikerült, nincsenek váll problémáim / sem /5 X felett!

Sok verseny sportoló megfordult nálam, nagyon szép sikereket értünk el a közös munkával.

Elsősorban a CORE – izmok edzése, a test szimmetriájának és tartásának az optimalizálása a cél.

A gyenge pontok erősítése és nyújtása, a gyorsaság, erő, állóképesség és hajlékonyság sportágra jellemző fejlesztése a lényeg, sok-sok motiválással!

Minden közös edzés munka előtt, lehetőleg négyszemközt – az írásbeli anamnézis kitöltése és edzői szerződés megkötése – történik. Magas vérnyomás esetén szükséges tudnom a gyógyszer nevét és hatását, cukorbetegség, várandóság, csontritkulás stb. esetén is fontos, hogy tájékoztatva legyek!

Ezt követi az állapotfelmérés, különböző tartásokban mozdulatlanul és mozgásban is.

Felmérem az ízületi mobilitást is, ugyanis ezt is fejleszteni kell a megfelelően végrehajtott gyakorlatok alapjaként.

Az edzéseket előre egyeztetett időpontokban végezzük .

Fontos, hogy az előző nap este 10 óráig a lemondás díjmentes, egyébként teljes árat számolok fel!

Személyi edzés tartásom terén bármilyen illegális teljesítményfokozó szer, anabolikus szteroid alkalmazását elítélem. Amennyiben tudomásomra jut hogy vendégem vagy leendő vendégem ezeket használja, annál a személynél nem tudom vállalni az edzéstartást!

Személyi edzés megkezdése előtti konzultációs és állapotfelmérés díja 10.000 Ft.
Edzés tervet abban az esetben írok ha pár alkalommal előtte személyi edzés keretén belül a felméréseket elvégezhetjük.
Az edzésterv írás díja 10.000 Ft.

Személyi edzés keretein belül az ár egy főre 20 alkalom 140.000.-Ft, 2 főre 200.000.-Ft. Minimum 20 edzés díját szükséges előre rendezni és 3 hónapon belül le kell járni.
Ezt az edzés tervet 2-3 havonta érdemes újra írni, ugyanazon feltételekkel mint az elsőt.Online edzés tartásra is van lehetőség abban az esetben hogyha előzetesen az edzés során azon eszközök használatára vonatkozó alap ismereteket a vendégem elsajátította melyeket otthonra is be lehet szerezni / TRX kötél , gumi szalagok , fitball stb /. Ilyen esetek lehetnek a beteg gyermek melletti felügyelet , szűkös időbeosztás vagy egyéb élethelyzetek .
Az edzés tartás díja személyes megbeszélés tárgyát képezi, az otthoni eszközök kiválasztásában tudok segíteni és a háznál tartott edzésre is van lehetőség.

A személyi edzések során lehetőség van kettő vendéggel való egyidejű foglalkozásra .
Miért jó ez ?
Egyrészt hatékonyabb edzést tesz lehetővé, ugyanis a párod vagy szülő – gyermek vagy barát/ barátnő további motivációt jelent és így költséghatékonyabb!
Ajándékként egy remek választás!

Online edzés tartásra is van lehetőség abban az esetben, hogyha előzetesen az edzés során azon eszközök használatára vonatkozó alap ismereteket a vendégem elsajátította melyeket otthonra is be lehet szerezni / TRX kötél, gumi szalagok, fitball stb /. Ilyen esetek lehetnek a beteg gyermek melletti felügyelet, szűkös időbeosztás vagy egyéb élethelyzetek.
Az edzés tartás díja személyes megbeszélés tárgyát képezi, az otthoni eszközök kiválasztásában tudok segíteni és a háznál tartott edzésre is van lehetőség.

Our Clients Believe in Us

Here Is What They Are Saying

Free Your Body

let’s get physical