A fejfájás kezelése masszázs terápiával és személyi edzéssel

A fejfájás esetén a legtöbben gyógyszeres megoldást választanak , holott a probléma okát ezzel nem tudjuk megszüntetni .

A tompa , egy- vagy kétoldali fájdalmat a homlok területén a tarkó alatti izmok rendellenessége , míg a halántékban jelentkező fejfájást a hátizom felső részének , a trapéz izom és a szíjizmok , valamint a gerinc merevítő izmok kötöttsége okozza .

A tünetekhez tartozhat a szédülés , a fülcsengés , a hányinger , a nyaki mozgáspálya beszűkülése , a nyaki izmok gyengesége .

A fejfájás elsősorban a helytelen testtartás okozza , amikor a nyak és a fej túlságosan előre esik , a vállak felhúzott , előre húzott állapotban vannak .

Ezek a tünetek sajnos a mai modern emberre jellemzőek .

A fej alatt kilépő idegek direkt nyomás alá kerülnek , a felső nyak csigolyák ízületei károsodnak , a túl erőltetett izmok görcsösek , fájnak .

A probléma megoldása összetett feladat .

A fájó , görcsös izmokat egy jól képzett masszőr többszöri alkalommal tudja kezelni .

Az izmok a szakszerű kezelések hatására optimális állapotba kerülnek .

A nyaki hajlító izmok erősítése izom tréninggel , valamint olyan izmok erősítése , melyek ellensúlyozzák a felső hát izmainak görcsös túl működését , a szakszerű – képzett személyi edző – segítségével a megrövidült izmok nyújtása mind elősegíti a helyes testtartás kialakítását .

A gerinc merevítő izmok nyújtása és szakszerű erősítése szintén szakembert kíván .

Személyes megjegyzésem a fentiekhez kapcsolódik .

Kiváló hatást érhetünk a joga segítségével !

Mindenkinek javaslom , mivel a segítségével enyhülnek a görcsök az izmokban , valamint segít az optimális testtartás kialakításában és nem utolsósorban kiváló stresszoldó van !

Ne állj meg itt

További tanácsok

Masszázs szokásaink

Masszázs szokásaink – avagy sokan egy(!) kezeléstől remélnek pozitív változásokat az egészségükre tekintettel! Nagyon sok vendég panaszkodik lapocka görcsökre, vállakba és a karokba kisugárzó intenzív